LOTTE WINDSTRUP - HARVEST CREATIVE POTATOES

Det siger kunden

Hos Sand & Sand får vi altid en god sparring. De har en kæmpe viden om fødevarer inden for både detail og foodservice. Så de forstår både os og vores branche. Samtidig oplever vi også en stærkt fokus på vores forretning og virksomhed.
Jeg vil beskrive samarbejdet som fleksibelt, hvor Sand & Sand har en rigtig god forståelse for, hvad vi ønsker. Bureauet har et stærkt set up på Ryttergade 12B med et fagligt fællesskab med henved 20 specialister. Det betyder, at de til enhver tid kan scale produktionen og altid stiller med det rigtige hold til de konkrete opgaver – fra B-2-B og B-2-C kampagner.

LOTTE WINDSTRUP - HARVEST CREATIVE POTATOES

Det siger kunden

Hos Sand Kommunikation får vi altid en god sparring. De har en kæmpe viden om fødevarer inden for både detail og foodservice. Så de forstår både os og vores branche. Samtidig oplever vi også en stærkt fokus på vores forretning og virksomhed.
Jeg vil beskrive samarbejdet som fleksibelt, hvor Sand Kommunikation har en rigtig god forståelse for, hvad vi ønsker. Bureauet har et stærkt set up på Ryttergade 12B med et fagligt fællesskab med henved 20 specialister. Det betyder, at de til enhver tid kan scale produktionen og altid stiller med det rigtige hold til de konkrete opgaver – fra B-2-B og B-2-C kampagner.

Kontakt os

Trænger I til at kickstarte jeres marketing,
eller søger I kompetente friske øjne til jeres aktiviteter?

Mie Sandhus

Pia Løppenthin