TINA QUAADE - MARKETINGCHEF FOODSERVICE - ORKLA FOODS DANMARK

Det siger kunden

Vi har brug for at få vores brede palette af brands frem i lyset, så de fremstår interessante og relevante for det professionelle køkken. Det kræver først og fremmest et indgående kendskab til vores virksomhed og det marked vi opererer i. Det kræver en opmærksomhed på nye trends indenfor de segmenter vi leverer produkter til. Den viden bliver udnyttet til at udvikle nye spændende og tidsvarende
koncepter og salgskampagner. Sand & Sand løser alle opgaver med stor tilfredsstilelse og er samtidig en god sparringspartner i hverdagen.

Computer med orklafoodappeal.dk

TINA QUAADE - MARKETINGCHEF FOODSERVICE - ORKLA DANMARK

Det siger kunden

Vi har brug for at få vores brede palette af brands og stærke koncepter frem i lyset, så de fremstår interessante og relevante for det professionelle køkken, det gør vi med en målrettet indsats til de relevante segmenter. Det kræver først og fremmest et indgående kendskab til vores virksomhed og det marked vi opererer i. Det kræver en opmærksomhed på nye trends indenfor de segmenter vi leverer produkter til. Den viden bliver udnyttet til at udvikle nye spændende og tidsvarende koncepter og salgskampagner. Sand Kommunikation løser alle opgaver med stor tilfredsstillelse og er samtidig en god sparringspartner i hverdagen.

Kontakt os

Trænger I til at kickstarte jeres marketing,
eller søger I kompetente friske øjne til jeres aktiviteter?

Mie Sandhus

Pia Løppenthin